Monday, 23 February 2015

Kandungan Double Stemcell

PHYTOCELL DOUBLE stemcell tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCellTec™ Malus Domestica (Apple Stem Cell) dan PhytoCellTec™ Solar Vitis ( Grape Stem Cell), diperkaya dengan Acai Berry dan Blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. Double stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalankan aktiviti harian. Ia sangat sesuai untuk lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.


Terdapat 4 ramuan utama yang terdapat dalam PhytoScience Double StemCell ini:
    1)  PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)

    *  Selinduk daripada buah epal Swiss (Uttwiler Spattauber)

Uttwiler Spattauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun ke 18, mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan saintis di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80%, ini adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal.
Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai. Ia mengandungi antioksidan yang tinggi. Jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan. Dan juga jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat.

2) Kandungan PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™
*Selinduk daripada Buah Anggur
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti sel stem kulit adalah faktor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis – walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.
3) ACAI BERRY
Dianggap sebagai “Berry Kecantikan” dari Amazon. Acai Berry adalah padat dengan sebatian yang membuat badan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan gingko dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.
Banyak lagi khasiat Acai Berry ni kalau anda nak tahu. Antaranya: *Pengurangan Berat Badan – Acai Berry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak. *Tenaga Yang Berpanjangan – Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi. *Melancarkan peredaran darah, tumpuan dan ingatan – Boleh meningkatkan peredaran darah ke otak supaya mampu beroperasi dengan lebih berkesan di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental. *Kulit yang lebih sihat dan berseri – sebatian yang unik dan antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. *Merendahkan Kolestrol *Menguatkan Jantung
4)  BLUEBERRY…ini khasiatnye ye.. memang banyak… Blueberry adalah buah yang hebat dan penuh dengan vitamin, mineral dan antioksidan. Bermanfaat dalam mengurangkan lemak, menghilangkan radikal bebas, memerangi isu metabolik negatif, menggalakkan paras insulin yang lebih baik, menyokong kesihatan oskular dan menghindari penyakit serta mencegah kanser.” Blueberry juga tinggi dalam Vitamin C, yang menggalakkan sistem imun yang sihat. Blueberry juga mengandungi Vitamin A, Iron, Kalsium, Magnesium, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium. Magnesium membantu menukarkan karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga. Sebagai tambahan, gabungan hebat nutrien dalam blueberry akan menjaga penglihatan dan retina mata yang sihat juga! Blueberry mengandungi tahap antioksidan dan serat. Gabungan ini menggalakkan keupayaan kita untuk membubarkan kolesterol yang tidak baik yang berada didalam tubuh badan kita. Blueberry menentang isu-isu metabolik badan yang boleh mencegah penyakit jantung.”
Blueberry mengandungi flavonoid. Flavonoid telah dibuktikan dapat meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif seperti; keupayaan untuk analisis, membuat keputusan, dan mengekalkan kefahaman. Di samping itu, penggunaan tetap flavonoid boleh membantu melambatkan penurunan mental penuaan.
Flavonoid dalam blueberry telah dibuktikan dapat memberi perlindungan terhadap penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson. Flavonoid juga telah didapati membantu dalam melambatkan penurunan kognisi mental penuaan.”
Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Sejarah Perubatan memberitahu bahawa bukti penggunaan Blueberry digunakan untuk produk anti penuaan, merawat penyakit kencing manis dan darah tinggi, menentang kanser serviks/payudara, perlindungan sistem jantung, meningkatkan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran kencing, pengurangan kolestrol dalam badan, menghidar keletihan mata, dan memberi tenaga tambahan.
 
Sumber

DOUBLE STEMCELL

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga


SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan.

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.


Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..


KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.



Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'



CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.


Sumber

PhytoScience Testimony

PhytoCell Double Stemcell (DS)

Phyto Science Double Stemcell

 Description

Benefits of Double Stemcell
* Enhance physical stamina and energy level
* Repair and regeneration of cells
* Rejuvenates and activates body cells to raise energy and improve vitality
* Regulate PH level in our body
* Anti – Oxidant
* Improve body immunity system
* Refine skin texture and improve complexion
* Delay aging process
* No side effects - safe, natural and convenient product
* Pure Vegetarian (Made of only Apple and Grape)


Healing Process of Double Stemcell
Stem cell will go thru our nerves travel to the brain and provide a signal where they need to repair and regeneration the cells surround the wound and the illness part, regulate pH level inside the body, when after the body immunity system improved slowly the illness will get healing.


Potential uses of Stemcells
* Stroke
* Traumatic brain injury
* Cancers
* Diabetes
* Chronic Disease
* Spinal Cord injury
* Baldness
* Slow speech
* Blindness
* Wound healing
* Learning defects
And many more



Please contact:


Hubungi Kami: +65-85338697
email: fishyaction@gmail.com

 


Phyto Science Products Halal Certificate








Sunday, 22 February 2015

MARKETING PLAN Double stemcell Phyto Science malaysia SIFU RAZALI LAS...

MARKETING PLAN Double stemcell Phyto Science malaysia SIFU RAZALI LAS...

MARKETING PLAN Double stemcell Phyto Science malaysia SIFU RAZALI LASSIM...

MARKETING PLAN Double stemcell Phyto Science malaysia SIFU RAZALI LAS...

Phyto Science Presentation

Phyto Science Corporate Video

marketing plan phytoscience memang lajuu

PhytoScience Double Stemcell Marketing Plan.

Phyto Science Slide Presentation

































Chat Conversation End


Saturday, 14 February 2015

Phyto Science - Pelan Pemasaran







SERTAI KAMI SEKARANG DAN ANDA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN SETIAP HARI DAN KEUNTUNGAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG !!!

KENAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI??? Modal Yang Rendah Bonus Yang Tinggi Dan Cepat Bonus Dibayar Setiap Hari Pelaburan Jangka Masa Panjang Tiada Syarat Atau Apa2 Ikatan Tak Perlu Kejar Target Tak Perlu Kejar Pangkat Tak Perlu kerja Keras Setiap Masa Produk Berkualiti Tinggi Buatan SWISS Keuntungan Runcit > 62% Tak Perlu Jual Barang Tak Perlu Simpan Stok Pengeposan Diuruskan Oleh Syarikat Sistem Dan Website Disediakan 100% Smart Online Bisnes
WOWWW.. SANGAT MENARIK BUKAN??? SO APA TUNGGU LAGI??? JOMMM.. MULAKAH LANGKAH AWAL ANDA DAN SERTAI KAMI SEKARANG JUGA!!!


LANGKAH PERTAMA - Anda perlu memilih salah satu dari 3 pakej asas atau peringkat modal yang kami tawarkan mengikut kemampuan anda iaitu:

1. SILVER - RM275 (W.M) / RM290(E.M)
=> 250/73 Produk Point (PP) + FREE 2 pek Double Stemcell berharga RM500 + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
2. GOLD - RM1,625(W.M) / RM1,705(E.M)
=> 1,500/440 Produk Point (PP) + FREE 12 pek Double Stemcell berharga RM3,000 (W.M) + FREE 13 pek Double Stemcell RM3,250 (E.M) + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
3. MOBILE/STOKIS - RM5,405(W.M)/RM5,665(E.M)
=> 5000/1,470 Produk Point (PP) + FREE 40 pek Double Stemcell berharga RM10,000 (W.M) + FREE 43 pek Double Stemcell berharga RM10,750 (E.M) + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
WARNING!!!

***Pemilihan pakej dalam bisnes ni adalah amat penting sekali kerana ianya akan menentukan Jumlah Pendapatan Maksima Harian / Bulanan yang akan anda terima.

Bagaimanapun anda diberikan masa untuk UPGRADE ke Pakej yang lebih besar dalam masa 30 hari (Silver) dan 60 hari (Gold) selepas DARI TARIKH AKAUN DIAKTIFKAN. 


So, yang mana menjadi pilihan anda? Berapa yang anda mampu keluarkan/laburkan untuk bermula dalam bisnes ni.. SILVER? GOLD? atau MOBILE???

Jangan risau, bisnes ni adalah "ZERO RISK" kerana anda kena ingat.. anda bukannya bayar saje2.. anda akan diberikan produk Double Stemcell, produk supplemen yang berkualiti tinggi buatan SWISS, terbukti berkesan dan sangat baik untuk kesihatan anda luar dan dalam dan mempunyai jaminan insuran dari MSIG sehingga RM3 JUTA!!!

Sekarang izinkan saya ceritakan dahulu jenis2 pendapatan yang anda akan dapat dalam bisnes ni!

Syarikat menawarkan dua (2) jenis PENDAPATAN YANG LUMAYAN, CEPAT DAN TINGGI untuk anda iaitu:
Pendapatan Harian 
Pendapatan Bulanan (Maintenance/Optional)



1. PENDAPATAN HARIAN

Pendapatan Harian bermaksud pendapatan yang anda akan dapat setiap hari, tak perlu nak tunggu atau kumpul seminggu sekali atau sebulan sekali.. seronok kan bila dibayar gaji hari.. contoh ye, jika hari ni anda join, anda buat, hari ni juga kami akn terus bayar kepada anda.
Ada tiga (3) jenis pendapatan harian yang anda perlu rebut cepat2 kerana ianya menawarkan komisyen yang sangat lumayan dan tinggi sehingga 74%. Walau bagaimanapun, potensi pendapatan maksima adalah berbeza mengikut pakej.

1. Bonus Sponsor/Penajaan  (40% X PP)


2. Bonus Pass-Up/Roll-Up





Penerangan tentang Bonus Sponsor dan Bonus Pass-Up/Roll-Up mengikut Pakej (Pendapatan Aktif)
Bonus Sponsor adalah Pendapatan Aktif atau gaji harian anda dalam bisnes ni. Untuk melayakkan anda mendapat bonus sponsor, anda hendaklah membuat tajaan dan potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat adalah bergantung sepenuhnya kepada pakej yang anda ambil. 
Manakala, bonus Pass-Up/Roll-Up pula adalah khas untuk pakej GOLD dan MOBILE STOKIS sahaja di mana bonus ini diperolehi secara PERCUMA. Jom kita tengok lebih detail macam mana kedua2 bonus ini dibayar mengikut pakej.
SILVER (S)

Sekiranya anda sponsor Silver, anda akan dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100. 

Sekiranya anda sponsor pakej yang lebih besar daripada anda iaitu Gold, anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM300 dan lebihan 20% iaitu RM300 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru)

Sekiranya anda sponsor Mobile, anda hanya akan dapat 12% sahaja iaitu RM600 dan lebihan 38% iaitu RM1,400 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus pass-up/roll-up supaya anda tidak terkeliru)

GOLD (G)

Sekiranya anda sponsor Silver / Gold, anda akan dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver) dan RM600 (Gold). (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru)

Sekiranya anda sponsor Mobile, anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM1,000 dan lebihan 20% lagi iaitu RM1,000 akan di Pass-Up kepada upline anda iaitu Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus pass-up/roll-up supaya anda tidak terkeliru)

MOBILE (M)

Sekiranya anda sponsor Silver / Gold / Mobile, anda akan dapat keseluruhan bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver), RM600 (Gold) dan RM2,000 (Mobile). (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru).
Ini bermakna, tiada pass-up bonus sponsor kepada upline anda sekiranya anda menaja GOLD atau MOBILE kerana pakej anda adalah pakej yang paling besar. Inilah kelebihan MOBILE. Sangat2 mudah untuk mencapai 4 angka sehari / 5 angka sebulan. Sangat2 menguntungkan.

Pakej Mobile adalah setaraf dengan STOKIS. Oleh yang demikian, syarikat memberi kelebihan dan keistimewaan lagi kepada anda untuk mendaftar ahli baru di website. Bonus ini adalah Bonus Key-In/Daftar ahli di mana anda layak menerima sebanyak 5% lagi daripada PP mengikut pakej yang anda ingin daftarkan.

Contoh:

Anda daftar 1 Silver - anda akan dapat RM12.50
Anda daftar 1 Gold - anda akan dapat RM75
Anda daftar 1 Mobile - anda akan dapat RM250
Contoh Pengiraan Bonus Sponsor, Pass-Up, Key-in
Katalah hari ini anda dapat taja 2 pakej MOBILE, agak2 berapa potensi pendapatan maksima anda akan dapat mengikut pakej? 
Jom kita buat kira2...
Sekiranya anda SILVER, anda akan dapat RM1,200.. kenapa? Sebab anda hanya akan dapat 12% sahaja iaitu RM600 x 2 dan lebihan akan di pass-up kpd upline anda yang mengambil pakej lebih besar dari anda.
SILVER = RM1,200
Sekiranya anda GOLD, anda akan dapat RM2,000.. kenapa? Sebab anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM1,000 x 2 dan lebihan akan di pass-up kpd upline anda yang mengambil pakej lebih besar dari anda.
GOLD = RM2,000
Sekiranya anda MOBILE, anda akan dapat RM4,500.. kenapa? Sebab anda akan dapat keseluruhan 40% iaitu RM2,000 x 2 dan tambahan 5% lagi iaitu key-in ahli RM250 x 2.
MOBILE = RM4,500
Sekarang anda boleh nampak jelas kan, pemilihan pakej memainkan peranan sangat2 penting. Tajaan yang sama tapi potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat adalah berbeza. Yang mana lagi untung??? Sudah tentu la MOBILE!!!
Ini hanya contoh pengiraan untuk bonus sponsor, pass-up, key in ahli sahaja, belum final lagi.. nanti saya akan tambah lagi jumlah tu dengan bonus tambahan yang ketiga (Bonus Double Pairing/Pasangan Berganda) tak kira apa pakej yang anda ambil sekalipun.. namun harus diingat, potensi pendapatan maksima anda akan dapat untuk bonus ni jugak berbeza2 mengikut pakej yang anda ambil. 

3. Bonus Double Pairing/Pasangan berganda (29% X PP)






Penerangan tentang Bonus Double Pairing/Pasangan berganda mengikut Pakej (Pendapatan Pasif)
Bonus Double Pairing/Pasangan Berganda adalah BONUS HARIAN TAMBAHAN kepada bonus2 yang telah saya jelaskan sebelum ni dan bonus ini juga boleh dikategorikan sebagai Pendapatan Pasif.

Apakah yang dimaksudkan dengan Pendapatan Pasif? Pendapatan Pasif adalah pendapatan yang anda akan dapat TANPA ANDA BEKERJA (AKTIF) sampai bila2 setelah anda melakukan sedikit kerja pada peringkat awal. Sungguh mudah bukan untuk mendapatkan pendapatan pasif.?? 

Untuk melayakkan anda mendapat bonus ini, anda hendaklah membina rangkaian terlebih dahulu di peringkat permulaan.. bagaimana.?? 
Seperti yang saya jelaskan di awal tadi, anda hendaklah AKTIF.. Aktif bermaksud anda hendaklah membuat tajaan sekurang2nya 2 orang di bawah anda untuk diletakkan di sebelah kiri dan kanan anda. Dan 2 orang yang anda taja itu jugak hendaklah membuat perkara yang sama. Diringkaskan di sini, setiap orang di bawah rangkaian anda nanti hanya perlu membuat tajaan sekurang2nya 2 orang SAHAJA.
JAMINAN SAYA.. sekiranya masing2 BERJAYA memainkan peranan masing2 (iaitu membuat tajaan sekurang2nya 2 orang), MAKA tidak mustahil rangkaian anda akan cepat bekembang dan masing2 akan sama2 dapat merasai pendapatan pasif ini SETIAP HARI.!!
TAPI HARUS DIINGAT.!!!
Sekiranya anda mempunyai seorang / 100 orang tapi kesemuanya berada di sebelah kiri anda, anda TIDAK LAYAK menerima bonus ini. Maksudnya, kiri dan kanan anda hendaklah seimbang. Sila lihat contoh gambarajah di bawah:-





Ini adalah contoh akaun (laman utama) anda di dalam sistem nanti. Setiap kali anda log in, anda boleh lihat produk point (PP) anda di sebelah kiri dan kanan anda. Bonus ini akan dikira setiap hari tepat jam 12.00 mlm dan akan dibayar keesokan harinya.
Ok, cuba anda lihat sebelah kanan, ada 1,097 PP tapi di sebelah kiri anda 0, tiada PP. Dalam situasi ini, anda tidak akan mendapat bonus double pairing kerana kiri dan kanan anda tidak seimbang. Macam mana untuk dapatkannya??
Ada 2 cara:-
1. Anda kena membuat tajaan untuk dapatkan PP sebelah kiri sekiranya biznes partner anda sebelah kiri tidak aktif/bergerak.
2. Sekiranya biznes partner sebelah kiri anda aktif/bergerak, mereka akn membuat tajaan/mencari biznes partner yang baru. Kelebihannya, anda dan biznes partner kedua2nya akn mendapat PP untuk tajaan yg baru mengikut pakej.
Silver = 73PP Gold = 440PP Mobile = 1,470PP
Contoh:
Anda / biznes partner anda berjaya membuat tajaan baru yang mengambil pakej silver, maka anda akan mendapat 73PP di sebelah kiri, maka anda layak untuk mendapat bonus double pairing minima RM50 / 73PP kerana kiri dan kanan anda telah seimbang. Mcm mana cara pengiraan??
Kiri (73PP) v. Kanan (1097PP - 73PP) = RM50
Selepas sistem membuat pengiraan setiap jam 12 mlm dan sekiranya terdapat pairing minima iaitu 73PP (seperti contoh di atas) sebelah kiri dan kanan anda, sistem akan terus masukkan bonus pairing anda (RM50) ke dalam e-wallet anda. Dan PP anda sebelah kiri akan kembali 0, dan sebelah kanan akan berkurang kepada 1,024 PP (1,097 - 73 = 1,024). 
Ini bermakna, anda hendaklah mempunyai sekurang2nya 1 pasangan sebelah kiri dan kanan iaitu minima 73PP untuk melayakkan anda mendapat bonus pairing. 
Kelebihnnya ialah, tidak kira samada anda atau sesiapa sahaja yang membuat tajaan di bawah anda (upline/downline) anda tetap akan mendapat PP. 
Sekarang kita tengok potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat setiap hari mengikut pakej:
SILVER
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50

Sekiranya anda silver, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 4 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM200 (4 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (5% x 250/73PP) = RM12.50
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah sebanyak 24 pasang. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM300 (24 pasang x RM12.50). Sekiranya ada lagi lebihan pasangan? Lebihan pasangan pada hari tersebut akan hangus (burnt).
Total = RM500 (RM200 + RM300) SETIAP HARI.!!!
GOLD
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50
Sekiranya anda gold, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 8 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM400 (8 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (6% x 250/73PP) = RM15
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah sebanyak 200 pasang. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM3,000 (200 pasang x RM15). Sekiranya ada lagi lebihan pasangan? Lebihan pasangan pada hari tersebut akan hangus (burnt).
Total = RM3,400 (RM400 + RM3,000)
MOBILE
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50
Sekiranya anda Mobile, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 16 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM800 (16 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (9% x 250/73PP) = RM22.50
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah UNLIMITED/INFINITY. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM INFINITY (UNLIMITED pasang x RM22.50).
Total = RM INFINITY (RM800 + RM INFINITY) SETIAP HARI.. WOWWWW... MODAL SEKALI BAYAR TAPI KEUNTUNGAN BERKALI2 GANDA.!!!
RINGKASAN
SILVER = RM500 sehari / RM15,000 sebulan.
GOLD = RM3,400 sehari / RM102,000 sebulan.
MOBILE = RM UNLIMITED/INFINITY setiap hari.!!!
======================================
Sekiranya anda aktif menaja di peringkat awal untuk membina rangkaian/networking anda, maka pendapatan pasif anda akan mengalir seperti air yang terus menerus masuk ke akaun anda walaupun anda sedang berehat, menonton tv, bermain dgn anak2, lepak dengan kawan2, melancong hatta sedang tidur dll.

Sebaliknya jika anda pasif atau hanya menjadi pengguna sahaja.. MAAF.. agak sukar untuk anda mengharapkan pendapatan pasif semata2 dalam bisnes ni kerana anda perlu membina networking yang kukuh dan aktif dahulu di peringkat awal. 

Perbezaan/Kelebihan Biz Kaaching (Phytoscience) Dengan Biz MLM Yang Lain




Sekiranya anda masih kurang jelas atau mempunyai sebarang persoalan / pertanyaan berkenaan dengan Pelan Pemasaran Phytoscience ini, sila call/sms/whatsapp :dan saya akan terangkan pada anda dengan lebih jelas lagi. 
Keterangan Lanjut Sms / CALL
Hubungi Kami: +65-85338697

email: phytosciencelion@gmail.com


Sekiranya anda betul2 berminat dan sedang mencari peluang perniagaan yang senang dan mudah dengan bonus harian/bulanan yang tinggi dan sangat lumayan, MAKA DI SINI LAH TEMPATNYA.. In shaa Allah, saya akan bantu anda.. kita sama2 buat, dan kita sama2 sihat, kaya dan BERJAYA!!!


 fishyaction@gmail.com
Berminat Sila Catatkan Ulasan
Atau
Keterangan Lanjut Sms / CALL
Hubungi Kami: +65-85338697

email: phytosciencelion@gmail.com